#

Tulburări de Spectru Autist

  • Start: May 26, 2023 8:00 am
  • End: May 27, 2023 6:00 pm

Conferința “Tulburări de Spectru Autist” ediția a III-a, 26 – 27 Mai 2023, USAMV

 

Conferința “Tulburări de Spectru Autist” se întoarce la Cluj Napoca după o pauză de 4 ani!

Pe 26 și 27 mai 2023, Centrul Joy Story din Cluj Napoca, împreună cu Asociația Autism Voice și în parteneriat cu ABA Masters, organizează Ediția a III- a a Conferinței “Tulburări de Spectru Autist”. 

Evenimentul are scopul de a informa specialiștii, cadrele didactice, studenții sau părinții în vederea utilizării tehnicilor analizei aplicate ale comportamentului (ABA) în tulburarea de spectru autist sau alte tulburări pervazive de dezvoltare, crearea unei comunități pentru persoanele implicate în acest context, dar și formarea de parteneriate între organizațiile interesate să ajute și să se implice în mod constant în acest domeniu.

În cadrul evenimentului vor participa lectori români din domeniul analizei comportamentale aplicate, acreditați internațional BACB (Board Analyst Certification Board), cât și psihologi sau medici psihiatri.

 

ORGANIZATORI

Despre Joy Story

Povestea centrului JoyStory începe din luna Februarie a anului 2018, cu o mare dorință de a ajuta copiii care au nevoie să urmeze o formă de terapie. Pe parcursul acestor ani, ne-am dezvoltat și am crescut împreună, ca și o familie, ghidați de un vis comun: de a crea pentru copilașii care ne calcă pragul, un viitor mai sigur și mai bun, facilitând astfel integrarea lor în societate.

Așadar, ne bucurăm că putem să venim în sprijinul comunității din care facem parte, ajutând zecile de copilașii care fac parte din familia JoyStory, atât prin pregătirea echipei oferind training specializat, realizarea cursurilor de formare a noilor terapeuți, cât și prin desfășurarea activităților zilnice cu răbdare, motivație și respect față de această profesie.

 

Despre Autism Voice

Înființată în 2008, Autism Voice a devenit un standard profesional prin rezultatele remarcabile în programele de intervenție pentru copiii cu tulburări comportamentale și din spectrul autist și s-a specializat în domeniul de formare a terapeuților ABA (Applied Behavior Analysis) din România.

Detalii la zi despre proiectele asociației aflați pe www.autismvoice.ro

 

1. TERMENI GENERALI

Confirmarea participării la conferință se realizează prin:

  • Completarea formularului de înscriere
  • Efectuarea plății prin virament bancar

 

2. MODALITATE DE ÎNSCRIERE ȘI PLATĂ

2.1 Formular de înscriere;

Pentru confirmarea participării la eveniment este necesară completarea și transmiterea formularului de înscriere având următoarele cerințe:

– Nume și prenume;
– Adresă de email;
– Telefon;

– CNP

 

2.2 Plată eveniment;

În cadrul plății, evenimentul dispune de oferta Early booking și de oferta standard astfel:

EARLY BOOKING – 250 lei (valabil până la data de 31 Martie 2023)
– PREȚ ÎNTREG – 300 lei (valabil până la data de 23 Mai 2023)

Plățiile pentru înscriere, sunt acceptate prin virament către Banca Transilvania, în contul RO63BTRLRONCRT0431112501 destinatar Asociația JoyStory .

 

Sharing:

Book Online

will be closed until date 2023/05/25 23:59

Note: Testeaza....

Booked: 0 / 200